Zvolna se vytrácí pro "koho" psát.
Inspiraci hledám, jako nikdy snad.
Komu, i proč psát?
ve verších do snů utíkat.
A procitnutí bolí.
Sedět a slyšet slunce šeptat.
kameny teplem zpívají.
Sedět, a na nic se neptat
život prožít jen potají.
£
I kdyby jsi psal jen pro sebe, má to význam. A pokud můžu...piš i pro nás .-)píšeš pěkně.
09.10.2022 21:59:50 | Jarunka
Múza se vždy někde najde pro tvořivou mysl, či duši .)
03.10.2022 18:06:46 | Constantine
"Život prožít potají." Už to je jedno velké téma.* Pěkně a do jizvy napsané*
03.10.2022 12:26:30 | šerý
Velmi dobré. Nečekaně.
Poslední strofa vpravdě výborná.
03.10.2022 04:23:16 | MonoGame