Miluji rozmanitost
Anotace: Malování síly 2022
Hladit slova je skvost.
Z řádků zmizí chlad
a běží láska v miliardách.
Věty jsou jinotajem,
načechrané osudem.
Tvoříme, budíme i sníme
v jedné rodině
ba vesmír objímáme.
Jsme zmocněnci duhy
bez srdce dýky,
vyzdvihujeme trefné okamžiky.
Nikoli já. Ale Ty.
Zastánci romantiky.
Matky Země květy.
Ať žijí nejmilejší světy.
Přečteno 125x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Amonasr, Kan, Fialový metal, Frr
Komentáře (0)