Po domě se mi rozptýlily
veliké, mlsné kočky
Při vychutnávání
hebkosti povrchů
se přestávají ovládat
mlsně si dopřávají
šťavnatá bezvědomí
topí se v hravosti
Poslouchám hudbu
interpretů se špatnými známkami
prohlížím si obrazy propadlíků
nenechám si zabavit
bezstarostnost dítěte
Mé ruce hledají
pětky žen
ve stesku nesení
takového vysvědčení
Nechám jedničkáře
aby mi z kostek stavěli osobnost
na stojedenáct způsobů