Jedu
Anotace: Malování síly 2022
Jedu na Literu.
Na mou věru.
Dobrá droga
v milém směru.
Úsměv vždycky
na tři prsty.
Ju a chu. Lu a lu.
Kámoše já beru.
Tu du, tu du.
Jedu po pražském semaforu.
Je zelená a hlavu vzhůru.
Už se kochám Vyšehradem,
srdcem i stylem.
Mohu i mohu.
Narodila jsem se u Smíchovského pivovaru
a u kaštanů k tomu.
Praha, láska, volá domů.
Přečteno 124x
Tipy 11
Poslední tipující: Dejvis, Amonasr, Psavec, Protos1182, Frr, Marten, Holoxicht, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)