Prožijme lásku svou - tady a dnes,
nenechejme všechno na zítřek.
Něco by se mohlo ztratit kdes,
jak vlny touhy v proudech řek.
Nedávejme času námi vláčet,
když nelze jej už zastavit.
Nechejme za sebou ho kráčet,
spolu ať můžeme si snít.
Prožijme radost svou - tady a dnes
vždyť tak málo máme času.
Na nebi září hvězdný ples
hvězd pyšných na svou krásu.