Anotace: To "že" tam je schválně ponechané,že šlo o reálný sen, a ne bdělý výplod. ;0)
Místnost v domě plná mrazu.
Stěny zdobené krystaly ledu.
Mrazivá krása bere až dech
jehlice námrazy na tichých zdech.
Ten divný pocit, ruka ledová
pomalu za krkem tak šmátrá.
Okolo nádhera mrazivá
a přesto ruka dveře zavírá.
U rodičů v domě v krajině snů
co znamená to nevím.
Snad zimu dalších dnů
Snad právě skončil podzim....