Anotace: ...
věděl jsi že
Whoopi Goldberg nemá obočí?
řekla mi zničehonic
cizí holka na nádraží
kouřila
měla plastovou láhev
a v ní asi
víno
věděla jsi že
ježčí srdce tluče stokrát za minutu?
nevěděla to
nebyla tam
byl jsem sám
povídal jsem si
se sebou
ujel mi vlak
a na terminále
pod rozpisem vlaků
blikal nápis
V BLANSKU ŘÁDÍ ZÁHADNÝ ZLODĚJ DEŠTNÍKŮ