Praha
Anotace: Malování síly 2022
Jdu ulicí a přemítám.
Ulice rozkopané nevnímám.
Možná chci hledat kus přírody
či zbytek vody z deště.
Zapadlé ulice centra nemají klišé.
Slyším rozhovory, které nechci.
Uši plné zvuků.
Lidé přisátí do mobilů.
Pohledy cizí.
Jen pán s pejskem se druží.
Zapadám a hynu.
Polykám. To mohu.
Přečteno 94x
Tipy 14
Poslední tipující: Dejvis, Psavec, Stanislav32, Květka Š., Fialový metal, Frr, šerý, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)