Uhnětu tvé tělo z hlíny
tak, jako bůh vytvořil Adama.
Uhnětu tvé tělo z hlíny,
vlastníma rukama.
Oči mohu mít i zavázané,
mé ruce, tvé tělo dávno znají.
Oči mohu mít i zavázané,
mé dlaně nezaváhají.
Celou tě mám ve své paměti,
snadno ji ruce mé vyvolají.
Celou tě mám ve své paměti,
už si prsty s hlínou hrají.