Život je popsaný list,
naškrábán, místy krasopis
a časem nejsi nikdy jist.
Osudem obraz malovaný,
či uvážlivou paží tvou?
nejistý autor podepsaný.
Jak lampy města mrkající,
nad vlhkým ránem pohasnou,
ožívá den obrysy skici.
Život je hvězdou dočasnou..