Výborně milá
05.10.2022 15:37:49 | Dejvis
Víš, já při tom jsem si vzpomněla, jak jsem se na toto dívala se synem. A tak jsem si o tom napsala básničku a vzpomínala na určité chvilky. A na to jeho. Mami, pojď se dívat. A i trošku to jsem cítila, že to u mě není jen o filmu.
05.10.2022 19:01:52 | mkinka
Začalo tam pár dobrých lidí, co pak udělalo další skvělé věci a snad ještě udělá .)
05.10.2022 12:45:19 | Constantine