Měsíčnou nocí kráčí,
rosa na šatech ji zvoní,
Měsíc za ní se stáčí,
a květy noci pro ni voní.
V očích zář hvězd se ji topí,
s vánkem si vlasy hrají,
moře z pláže smývá stopy,
milenci lásce se oddávají.
Měsíc s hvězdami nocí plují,
dívka se za nimi dívá,
když na konec cesty své doputují,
noc bledne, už se rozednívá.
Achjo, škoda, ještě alespoň chviličku bych chtěla dál v těch verších plout :) Krásné
07.10.2022 21:46:57 | Narra