Skořice
Anotace: Malování síly 2022
Už voní v šálku.
Uklidnění zní.
Kavárna dá porozumění.
Smyslů vložení mezi rty
zbrzdí světa úskalí.
Včera bylo dobře po burčáku.
A to se spalo pěkně.
Jen nestihly se psát básně.
Hlava zpívá sonátou.
Slova fontánou.
Krásné dopoledne nad čarou.
Občas loky pomohou.
Lék ze skořice není závadou.
Houpy a hou.
Přečteno 122x
Tipy 24
Poslední tipující: Vivien, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, Stanislav32, Sonador, Kan, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Holoxicht, Psavec, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)