Mše
Anotace: Malování síly 2022
Varhany zní.
Kristus přítomný
a lidé modlící.
Přijímání i požehnání
v lásce šumí
k Bohu mluví.
Pán s námi,
ať řeky nevysychají
jako prameny lidství.
Kostel svatého Havla
na Malé Straně
dal mi rámě.
Požehnání zůstalo na mé hlavě.
Bůh má rád, dostalo se mě.
Jsem klidná v sobě.
Mše za zemřelé,
dle přání mého pro Martičku,
byla hodně blízko srdíčku.
Varhany otevírají nebeské království.
Pán vřelý a odchod k němu důstojný.
Náboženství má poklady.
Přijme a nepotřebuje důkazy.
Přečteno 110x
Tipy 21
Poslední tipující: Fialový metal, Dejvis, Iva Husárková, Amonasr, Frr, kudlankaW, zdenka, Bufik, Stanislav32, Sonador, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)