Řádky
Anotace: Malování síly 2022
Jdu pěší chůzí.
Moji drazí.
Bojím se o druhé,
že jim něco schází.
Bližní květ
je přirozený svět.
Prožívám ticho
i duše mír.
Poradím se s tím a s tím.
Dám myši sýr.
Vítr mě pohladí.
Sedím ba zřím.
Přečteno 138x
Tipy 11
Poslední tipující: Fil, Bufik, Stanislav32, Psavec, Dejvis, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)