Kráčím
Vyšel jsem do tmy
Vlastně nevím kam
Kráčím osamocen
Snad vstříc vzpomínkám
Dozadu se neotáčím
To nemá žádný význam
Na sebe se mračím
Ve vzpomínkách se vyznám
Všechny nejsou milé
Tak v životě to běží
Již se ploužím zasmušile
Což u srdce mě tíží
Často jsem chyboval
Už mám z toho zmatek
Na chvilku se zastavuji
Běžím zase na začátek
Přečteno 143x
Tipy 13
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, L.B, Pittoresque, Psavec, Nazarian, Fialový metal, mkinka, Petr27, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (9)
Komentujících (7)