Béžová šála,
ji na krku vlála.
V kabátu dohněda,
jak zralá jehněda
na rohu stála.
S úsměvem na líci,
dívá se ulicí.
Ta dívka milá
mě políbila,
tiskne mi pravici.
Je z toho seznámení ?
Na tom nic divného není,
když dva lidé mladí,
vidí se rádi
a dají si políbení.