I don’t want to win the fight, I don’t want the fight at all! Každý v něco věří, i ty nejhorší. Láska je odpověď na všechny otázky. Bez lásky sme všichni v prdeli!
09.10.2022 04:39:29 | RoTa
If you want to win the fight, say: I believe (Manowar)
08.10.2022 12:42:45 | Narragan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?