Za branou zahrady
tichý je svět,
tančící Najády
můžeš uvidět.
Barevné mapy květů
žíznivé rosu sají,
vlaštovky v letu
si hrají.
To místo plné klidu,
místo, kde dá se snít,
odhalit můžeš Atlantidu,
svou mysl uvolnit.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?