Myšlenka vratká
Anotace: Malování síly 2022
Tah čehosi.
Zpěv bez močálu
v dlouhé řadě portálů.
Vikýř a samota v davu.
Tichá kapka bez řevu.
Promoce aktů falešných.
Vlasy spadané.
Svah hnědé do bílé.
Stáří je prožité
už od židle.
Už nezním roztomile
a pokládám si hlavu.
Prosím, den bez průšvihů.
A zas myšlenka v tahu.
Svět brouzdá nahoru a dolů.
Mlčím jako tichá sopka
a čekám, až klapne klapka.
Film života občas jatka.
Interpretace krátká.
Konec. Zátka.
Přečteno 91x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Holoxicht, Bufik, Stanislav32, Narragan, Frr, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)