Odrazy
jsou dny kdy zrcadlo něco mi tají
vidím svou tvář a nevidím za ni
snaží se hovořit s ledovým klidem
a stále neví jak stavět se k lidem
poslední dobou si snad držím víru
že přes lásku k válčení chci umřít v míru
to co mě někdy však trošičku mrazí
je můj úžas nad tím, jak krásní jsou vrazi
Přečteno 148x
Tipy 17
Poslední tipující: o3_gambit, Koala, Vavřineček, přema, mkinka, Psavec, Sonador, Malá mořská víla, Fialový metal, Křemen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)