My dva a Ticho
Anotace: I z bahna kvetou kytky.
Bylo to, jako by si zavřel oči.
Barevná světýlka a my dva.
Stavy po sexu, nepříjemné ticho.
Bolest rozpínajicí se v hrudi.
Naivní pohledy a toužebné polibky.
Doteky něhy, neznajíc cíl.
Naposledy.
Naposledy vdechnu tvoji vůni.
Rozšíří se mi zorničky a rozbuší srdce.
Chtěla bych si z tebe udělat parfém.
Koupat se v pachu tvého těla.
Hledat tě v hlubinách mileneckého dna.
I z bahna kvetou kytky.
Přečteno 199x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, mkinka, Jan Kacíř, jitoush, Frr, Dreamy, Fialový metal, Malá mořská víla
Komentáře (5)
Komentujících (4)