Já myslím, že to jistě ví i ona.. Láska má mnoho podob..Omlouvám se za troufalost poučovat o lásce, ale nedalo mi to..:) Opravdu se mi moc líbí. I když ji teď už čtu vlastně podruhé..:)
24.03.2007 17:01:00 | Favi
To je tak krásný. Připomíná mi dědu a babičku. Když umřela, všechno pro něj ztratilo smysl.
23.03.2007 07:51:00 | Lucie Teru
To je hezké.Je-li láska opravdová-je nádherná i v pozdějším věku.
A každá žena i když to ví,moc ráda vyznání od svého milého uslyší.
23.03.2007 05:29:00 | s.e.n
Kouzelné vyznání...láskou a něhou provoněné...
(šťastná ta, které patří)
23.03.2007 00:57:00 | Lorraine