Síň
Anotace: Malování síly 2022
Teď ne.
Co zítra?
Truchlení i stírka.
Vidím obličeje.
Prázdno, steny, beznaděje.
Chybí děti.
Život jako smetí letí
v žáru obětí.
Kvílení v duši.
Slza přehluší.
Život, kde tuhne krev v žilách.
Mám je ráda.
Tma a tma.
Úzkostlivá.
Přečteno 122x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Holoxicht, Psavec, Sonador, Fialový metal, Narragan, paradoxy, Frr, Stanislav32
Komentáře (8)
Komentujících (3)