Útěcha
Anotace: Malování síly 2022
Makovec na stole.
Táta na cestě.
vím, že ho má rád.
Jsem malá holka
a necítím chlad.
Usmějeme se i pozdravíme.
Tu a tam vše víme i tajíme.
Společenství lásky bez nadsázky.
Dveře stále otevřené.
Vždy pro sebe jsme.
V tichosti snů se držíme.
Pro zázraky žijeme.
Ach, milý dne.
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Bufik, Narragan, Psavec, Frr
Komentáře (0)