Bylo to zvláštní po roce běžet
z těla bolí mě celičký skelet (skoro)
Užít si pohyb, vypadnout z domu
pomoci tomu a pak zase tomu.
Jiní lidé, jiný kraj
Pohodu, smích mnozí znaj.
Doma pak návštěva a lahev vína
Slova jsou pomalá, mysl je líná.
Že bylo dobře u cizích
nálada dobrá, kafe a smích.
Tak zase za rok snad tam
sjezdem se z veškerých koutů tam.
Chyběla Dolly v mysli to story.
Prázdná mysl a chyběl cíl.
Spontálnost byla pak hezká
Pro tuhle chvilku život bys žil.