Řekla kočka kočce
Anotace: Malování síly 2022
Přišla kočka a za ní druhá.
Hele, zemská osa se posouvá.
Myš tancuje a zas se schová.
Zavoláme třetí,
ať vyřeší za nás věci.
A tak sedí na zapraží
a čekají a věří.
Život není černou věží,
ale svěží.
Jedna k druhé se krčí
a přejí si krásné věci.
Svět je krásný a větší.
Či a či.
Laskominy běží.
Láska všechno měří.
Přečteno 124x
Tipy 16
Poslední tipující: blues, Fialový metal, Stanislav32, Holoxicht, Vivien, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Íá, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)