Melancholik
Anotace: Malování síly 2022
Síla pere pero.
Vevnitř duní.
Inkoust není.
Nálada tmavá.
Slza padá.
Papír zvedá.
Z psaní čára.
Na víc nemá.
Pod ním louže
i ruka roztřesená.
Strach a písmenka rozkutálená.
Přečteno 104x
Tipy 12
Poslední tipující: Vivien, Sonador, Frr, Íá, Psavec, Stanislav32, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)