Z nebe zas prší,
Slunce složilo své zbraně,
a moje dlaně
dovedou už leda s láskou hladit
vrásky věku na mokré zdi u zahrady
A s každým dotykem zaznamenám nové dnešky
objímám ke dnu všechny svoje pády
a po každé s bouřkou
těšívám se na podléšky...
#VeršeZeMě #dopisy #AB22