Jeho rty hebké byly
Když něžně mě políbily
Jeho ruce sametové
Hladily tělo moje žhavé
jeho úsměv, oči hnědé
rozzářily mou duši v těle
touhou tělo hořelo
jak moc jen jeho chtělo
něha pohlazení
nad kterou není
a šeptaná slova v temné noci
na to nelze nevzpomenout si
jak mládí bylo nádherné
když tu byl on
a chtěl mě….
Minulost je pryč, i teď je stále co objevovat a proč žít .)
12.10.2022 10:50:11 | Constantine