Nejsem robot
Anotace: Malování síly 2022
Mačkám číslice.
V očích občas kružnice.
Každá noha si jde, jak chce.
Labyrint srdce.
Píp a píp.
Nevylétnu na měsíc.
Hrst slov dá žít.
A milý smích.
Pak dopadne lehký svit
a slabika dá žít.
Jsem živá i mohu snít.
Co přát si víc?
Přečteno 119x
Tipy 13
Poslední tipující: Vivien, Fialový metal, Fil, Jen-Tak, Kan, Stanislav32, Frr, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)