Zplivané dlaždice nádraží,
odérem piva vzduch sycený,
obtloustlí ochránci na stráži,
rozvážně mapují území.
Z podchodu kvílení falešné,
rozléhá se z hrdel opilců,
metají pohledy výsměšné,
nad kvapem pádících zpozdilců.
Skřípotem večerních kolejišť,
zavane vítr list podzimní,
zkroucený odlétá do skladišť,
chvílí mou zasněnou, intimní.
Není nic krásnějšího
než nádraží...
....výchozí... i konečná..
Nikdo tě nenutí ....
a jen jen na tobě
zda najdeš odvahu nasednout
...a prožít svůj život...
/ Dílko popisné, poněkud slabší,
...ale snaha se upřít nedá...../
Zdraví Henry
24.10.2022 16:58:22 | HarryHH
Vystihl jsi to přesně.17let jsem prodával v občerstvení přímo v hale na Masaryčce a Opravdu stačilo.ST.
14.10.2022 18:06:56 | Jeněcovevzduchukrásného
...má to pěkně trefenou atmosféru, to se ti povedlo...;-) fakt jak na malým nádraží...
13.10.2022 17:54:49 | Marten