Sbírka: Konec příběhu
Probuzen do stínu
Ukolébán tmou
Nalézám krajinu
důvěrně neznámou
Probuzen zášeřím
Tichem co skrývá bludy
Věřím i nevěřím
Vznáším se
Nevím kudy
Probuzen do snění
Do chvíle bez rozumu
V krajině bez dveří
Za duhou na cestě
Kterou už vím kam půjdu
13.10.2022