Sbírka: V krajině
♫
Na kraji
na kraji krajiny
na kraji kraje ráno
jsme tu úplně sami
krájíme mlhu
nebeské králoství zůstalo
bez králů s nebeskými křídly
krásná…úsměv.z
14.10.2022 14:00:54 | zdenka
Líbí.
14.10.2022 10:42:00 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?