Kdo větru nastavuje tvář,
kdo v slunci oči mhouří ?
Ten, co skrývá sny pod polštář,
a srdce láskou se mu bouří.
Rozrytou duši nezahojí
jen ledabylé pohlazení.
Nezmůže nic, kdo se bojí,
vyléčit duši lehké není.
A zas den slunce naplní,
a opět budou ptáci zpívat.
Krásou svět se zavlní,
pro toho, kdo umí se dívat.
Kéž dokáže se každý dívat,
srdce nechat láskou zpívat...
Ráda jsem četla, Kane
16.10.2022 22:08:26 | Emily Říhová