.
unavenej z informací
a názorových proudů
mediálních konzumací
a subjektivních soudů
.
unavenej z lidí
i sám ze sebe
asi je to tím
že furt koukám do nebe
.
Souzním :) čas na chvilku uniknout do sebe... ale ne na moc dlouho
15.10.2022 10:41:24 | Narra