Je skoro půlnoc
Vodní hodiny mých slz
Samovolně stékají po skráních
Ticho křičí svůj smích
Do hukotu krve v uších
Temný chtíč třese našimi těly
S každým přečteným slovem
Víc a více neslyším tvůj hlas
Rty marně šeptají po objímání
Ruce chtěly by se líbat
Kulatý měsíc za břicho se popadá
Jen výsměch ledového větru
Rve listí z jabloní
Čas co jindy zdivočele pádí
Postává mezi dveřmi a neví
Jestli dovnitř nebo ven
Svit na dlani
ze srpku Luny studí.
Co víc o půlnoci čekáme.
Horké rty
co kolem plují.
Když jíní je vidět
na řasách.
16.10.2022 14:24:03 | Fialový metal
Co čekáme a co dostaneme
To jsou věci zcela různé
A tak někdy možná děkujeme
Že konečně tvrdě usnem
Díky za zastavení
16.10.2022 22:16:38 | Lexi