Klíč k srdci
Vzpomínky klepou
z dálky na duši
A srdce tuší
co hlava neřeší
Jak krásné byly
Polibky
Doteky
Úsměvy
Šepoty
Kouzelná setkání
Vzpomínky dohání
co zmizelo pryč
Však srdce neztratilo klíč
k té nádheře mládí
když zbylo jen vzpomínání
na tebe, má lásko…
Pěkná .)
16.10.2022 10:51:15 | Constantine
Krásné, milé :) Ráda jsem četla
15.10.2022 20:10:47 | Narra
o to většinou celou dobu jde aby lidi neztratili klíč od srdce .)
15.10.2022 14:35:39 | xoxoxo