Usínám, vtom spatřím anděla,
křídla má barvy blankytu.
Vím, i když jsi nemusela,
ale jsem rád, že jsi tu.
U mého lůžka tiše sedíš,
hladíš mi ruku a nepovídáš.
Kdo jsem, zřejmě ani nevíš,
jsi krásná, tvář andělskou máš.
Času je málo, ale i tak,
vlídný projev soucitu
je vzácný, jako zlatý drak.
Víš, a proto jsem rád, že jsi tu.