Rozpukaným parkovištěm,
lemovaném mdlými keři,
každodenním mraveništěm,
duní ránem práskot dveří.
Proudy lidí česnem saje,
do svých útrob plechových,
za příslibem divů z ráje,
hojných výhod medových.
Labyrintem závod klecí,
po vrch štědře vykrmených,
paletou potřebných věcí,
do rovin očí vystavených.
Rozpukaným parkovištěm,
výfuk venek plynem zčeří,
plni mizí za skladištěm
blahobytní rutinéři.
jo ta má grády ,)
17.10.2022 20:07:35 | xoxoxo
Opět povedená .)
17.10.2022 13:21:38 | Constantine