Sen
Anotace: Malování síly 2022
I v žalu najde člověk sílu.
Zná život tu míru.
Klesám občas u papíru
a neřeším tu a tu vinu.
Do polštáře se svinu
a čekám změnu.
Jednou budu moci bez strachu snít.
Přeji si to čím dál víc.
I klaun má v zákulisí kapesník
a tlumí tichý křik.
Jsem prach i líc.
Přečteno 103x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, Dreamy, Iva Husárková, Protos1182, Psavec, Marten, Fialový metal, Frr, Stanislav32, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)