Ztracená
Zničeně, stísněně
Cítím se na půlku
Je to duše, co vyprchá
Jak rakovinou protkaná
Hlodá a škrábe
Nutí mě v okovech stát na místě
Tak těžké je chápat
Bolest, co z duše si nakrájím na kusy
Ze dna povstat
A pochopit tvůj křik
Že nemám žít jen z podstaty
Že chceš milovat mě navěky
Jenže jak bys chtěl
Zachytit člověka
Co ztratil se v temnotě
Přečteno 147x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Psavec, Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, mkinka, Stanislav32
Komentáře (2)
Komentujících (2)