Také mám jednu..napsanou..pro ty, kteří už vedou ten boj. Prevence je důležitá. Dobře, zednes už se na vše poukazuje.
..ju a Ema Srncová. Též pro mě Srdcová:)
18.10.2022 22:35:36 | jenommarie
Máš to za sebou ;) Ema Srncová se svými barvičkami jistě zlepšila náladu :)
18.10.2022 21:04:38 | Narra