Modlitba
Ať bolesti a trápení
Ve štěstí se promění
Ať létám hore v oblacích,
Tam, odkud padá prašný sníh,
Ať neumírám pomalu,
Já, Amazonka z pralesa
A ať má víra v lásku –
Především ta ať neklesá.
Jsem Tvou bájnou Amazonkou
Věčně v klubíčku schoulenou
Jsem divokou i něžnou holkou
Vášnivou i zmatenou
Jsem obyčejná jako nebe
Jsem snadná jako slunce svit
Jsem něžná jako orchidea
A ostrá jak žiletky břit
Jsem vášeň, oheň ve mně dřímá,
Jsem něha, kterou láska jímá,
Jsem ukojena závislostí
A milující pevné kosti…
Amazonka z pralesa
Prahnoucí po Tvém těle
A Amazonka toužící, vášnivě a rozechvěle….
A Amazonka vraždící….
Ve svých bolestech
Sama
Sebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)