Anotace: podzim 2022, cililinká
Pokoutná pravda zní
v jedné z kapes bláznova kabátu
opona padá s ní
zůstáváš na drátu
a dochází nám slova
ozvěnou z doslechu děje se to znova
tam na konci dechu skoro žádný puls
v dáli už jiný směr hvězdy svit
nový kurz