Československá
Slovensko, Česko,
Morava, Slezsko.
Moje rodisko,
k Tebe mám blízko.
Od Sněžky po Lipno,
od Košíc po Sitno,
z Dunaja po Tatry,
tam srdce mi patrí.
To moja je Vlasť,
tu mohol som rásť,
duše kľud nájsť,
aká to slasť.
Nádhernů zem,
splnený sen,
milovať chcem
a brániť budem.
Ľudí nie mnoho,
pýtam sa stroho.
Kohože, koho,
napadne Mor ho?
Slováci, Česi,
pevní jak lesy,
rodnů zem asi,
vziať nedáme si!
Přečteno 111x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Narragan, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)