Čekám poledne
Anotace: Malování síly 2022
Slunce svítí do okna.
Paleta je kouzelná.
Měří myšlenky ze dna.
Z čistých barev odstíny.
Nemyslím na splíny i pocity vinu.
Traktát čehosi šumí
a cit bloumá i duní.
Samota naučí žít v jiném světle
a stesk po Tvém teple.
Jsi tu?
Šeptám směle.
Čekám mile i vřele.
Tóny naléhavé.
Přečteno 98x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Narragan, Stanislav32, CULIKATÁ, Kan, Frr, Sonador, Psavec, Fialový metal, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)