~~~ ~~~
Stalo se
že jednou chtěla být
jako temná noc
a nad láskou
čarovnou mít moc
takovou lásku
která jinou opouští
tu nechala by pár dní
žíznit na poušti.
A potom
z temného mraku
nažene i trochu strachu,
jenom tak si zabouří
a tomu žíznivému
deštěm zašumí
ta tvoje opuštěná láska
ti odpouští.
Já ji rozumím.
A jako noc
do snů tě pustila
ani neví proč to dělá
ale asi musela,
ta opuštěná láska
se ráno ze snu probudí
a tebe
vedle sebe uvidí.
Noc
se s rozbřeskem ztrácí
o lásce těch dvou
si ráno zpívají slavíci.
Ona je ráda
že už není jako noc
i když je někdy dobré
č-a-r-o-v-n-o-u
mít moc…
a tebe si odvede k oltáři
tak ať se daří
~*~~~*~~~*~
~~*~~~*~~