Láska
Anotace: Malování síly 2022
Zemská osa jako žena.
Muž hledá pravého jména.
Úsměv mezi rty
i vášeň dá sladké Ty.
Priorita originality,
důvěra nosí květy.
Portrét malovaný srdce
i květenstvím vášně.
Barva padá z šatů
jako triangl věčnosti
v břehu líbeznosti,
co vábí do křehkosti.
Jazyk jako fontána polibků,
doteků přijetí bez vzlyků.
Emoce z výstřihu.
Vábení nemá údivů.
Přečteno 106x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, piťura, Psavec, Stanislav32, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)