Tu poslední růži, pro tebe mám,
třeba's je nejmenší, však nejvíc voní.
Z veliké lásky, milá, já ti ji dám:
na vysokou skálu jsem šplhal pro ni.
Já hledal ji ve skalách, na dolinách,
s horskými kamzíky sváděl boje.
Tělem ji chránil, měl o ni strach:
růži dej do vázy, k sobě - do pokoje.
Chci, aby tě vůní uspávala,
a každé ráno, krásou potěšila,
a, aby ses den co den jenom smála
a s vážkami tančila, jak lesní víla.
Taková slova přala by si slyšet každá :) Krásné
21.10.2022 16:32:33 | Narra